Runderrolletjes met chorizo

Bereidingstijd 20 minuten
Hoofdgerecht
Voor 4 personen

Ingrediënten

dungesneden rosbief, vraag aan je slager
chorizo plakjes van 2 cm
rode ui


Bereidingswijze

  • Haal het vel van de chorizo en snij het vlees in 2 cm grote stukken.
  • Snij het vlees in 2 cm brede stroken en wikkel het om een stuk chorizo.
  • Steek de rolletjes en de stukken ui om en om op een spies en bestrijk ze met een beetje knoflookolie.  Je kan deze spiesen prima een paar uur van tevoren maken.
  • Grill ze op laag vuur. Besprenkel ze na het grillen met een beetje olijfolie en serveer er eventueel versgehakte  kruiden bij.

 

 

Wijntip:
Clos Bagatelle Donnadieu Cuvée Camille et Juliette

Een kersrode wijn, krachtig, verfijnd en rond. Winnaar van de Medaille d’Or 2008 in Macon.

terug naar recepten