Kalfsvlees cordon blue

Bereidingstijd 30 min
Hoofdgerecht
Voor 4 personen

door www.kalfsvlees.nl

Ingrediënten

4 kalfsschnitzels
4 plakken achterham
4 plakken kaas
tarwebloem
1 eidooier, geklopt
paneermeel
peper

Bereidingswijze

  • Leg op iedere kalfsschnitzel een plakje ham en een plakje kaas. 
  • Vouw de schnitzel dicht en zet vast met een cocktailprikker. 
  • Bestrooi de gevulde schnitzel aan beide zijden met bloem, beetje peper, dan om en om door het eigeel en vervolgens door het paneermeel halen. 
  • Bak de schnitzel op middel matig vuur rondom bruin en gaar in ±6 min. 
  • Garneer eventueel met een ontveld tomaatje. 
  • Lekker met frietjes en sla. 
 

Tip: Wijs je gasten voor de zekerheid even op het cocktailprikkertje.