Carpaccio van rookvlees en courgette

Bereidingstijd 20 minuten
Voorgerecht
4 personen

door www.sandersvleeswaren.nl

Ingrediënten

24 plakjes runderrookvlees
3 eetl. balsamicoazijn
7 eetl. olijfolie
1 eet. verse Italiaanse kruiden
250 g kastanjechampignons
25 g pijnboompitten
2 courgettes
½ zak rucola
zout en peper

Bereidingswijze

  • Klop azijn, olie, zout, peper en Italiaanse kruiden tot dressing.
  • Schep dit door de champignons en 5 minuten bakken in pan. Hou iets dressing achter.
  • Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
  • Schaaf courgettes flinterdun en spreid deze op bord, bestrooi met zeezout.
  • Drapeer hier de plakjes rookvlees op en leg hierop de rucola met het champignonsmengsel.
  • Strooi pijnboompitten erover en druppel nog wat dressing over het geheel.